MENU
Aula_close Layer 1

Skolestart august 2021 på Korsvejens Skole

Kære forældre

  • med barn til skolestart august 2021 på Korsvejens Skole som distriktsskole

Vi vil rigtig gerne give jer et indblik i Korsvejens hverdag, og derfor har vi lavet 3 små film om Korsvejens Skole.

Så håber vi, at I vil tage jer tid til sammen med jeres barn at se vores film i ro og mag derhjemme og forhåbentlig få besvaret nogle af de spørgsmål, der melder sig, når ens barn er på vej i skole.

I filmen om Korsvejens Skole fortæller Thomas (indskolingsleder) og Hanne (skoleleder) lidt om hele skolen, at vi lærer til livet og at vi ser frem til 10 års samarbejde med jer om jeres barns skolegang:

https://www.youtube.com/watch?v=QZdv1sYxu6k

Den næste lille film viser hverdagen i 0. klasse. Charlotte (børnehaveklasseleder) og Kenneth (assistent) fortæller lidt om indhold og struktur i 0. klasse, dét at blive fortrolig med skolen samt vigtigheden af at få opbygget et godt og trygt klassefællesskab:

https://www.youtube.com/watch?v=rK6VM8tG--k

Den sidste film handler om at være heldagsbarn på Korsvejens Skole. Dorte og Mette (daglige SFO-ledere) fortæller også mere generelt om Korsvejens SFO, og hvordan vi hver dag forsøger at skabe et trygt og lærerigt fritidsmiljø for 0. – 3. klasse:

https://www.youtube.com/watch?v=f6JsNeeXLXU

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer til os, må I meget gerne kontakte os via skolens kontor på tlf.: 32 50 01 68 eller via skolens e-mail: ko.uk@taarnby.dk

På vegne af de voksne på Korsvejens Skole

Hanne Larsen, Skoleleder